Aarhus Universitets logo
Kom og hør om erfaringer med markise-dækning af frugttræer. Seniorforsker Marianne Bertelsen, Aarhus Universitet fortæller om erfaringer fra projektet…
På trods af at økologiske slagtekyllinger har adgang til udeareal, har mere plads og bevæger sig mere end konventionelle slagtekyllinger, så har de…
Det lyder nemt: Der skal være føde til de vilde bier ude i agerlandet i tilstrækkelig mængde og af god kvalitet. Men hvad, der fungerer som ressource,…
Den opdaterede brancheaftale om økologisk svineproduktion indebærer blandt andet, at økologiske, diegivende søer skal have adgang til skygge i…
Mange forbrugere opfatter produktionen af opdrættet fisk som negativ og sidestiller denne produktion med det industrialiserede landbrug.
Forskningsprojektet LOCO undersøger forbrugeres interesse for lokalproducerede økologiske fødevarer, og om forbrugerne er villige til at betale en…
Behovet for økologisk protein til foder vil fortsat vokse. Økologisk kløvergræs kan få en ny rolle i det økologiske landbrug med potentiale for en…
Kløvergræs og lucerne har mange dyrkningsmæssige fordele. En af fordelene er den sanerende effekt på både enårigt og flerårigt ukrudt – kun kvik…
Enhver investering kræver et solidt økonomisk fundament. Det gælder også økologi. Projektet Robustfish finder, at prisgevinsten opnået på økologisk…
Den 7. juni 2017 afholder GUDP informationsmøde på Koldkærgård Hotel & Konferencecenter. GUDP yder tilskud til projekter og netværk, der udvikler…
Side 38 af 63