Aarhus Universitets logo
På Ausumgaard tror de på bæredygtighed. Kristian Lundgaard-Karlshøj, der har arvet den historiske herregård fra sine forældre, tænker meget på den…
Det skal være lettere for professionelle køkkener at sætte klimavenlige og bæredygtige retter på menuen. Et nyt projekt vil kortlægge økologiske…
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, GUDP, uddeler i andet halvår af 2020 knap 100 mio. kr. som tilskud til projekter, der kan fremme grøn og…
Denne måned har EURAKNOS bl.a. offentliggjort sit visionsnotat, "Developing High Impact" samt forberedt sig på virtuel konsultation.
Forskere fra Aarhus Universitet har i regi af det ICROFS koordinerede projekt NutHY undersøgt tilgængeligheden af svovl og kvælstof i samensileret…
Det danske økologiforskningsprogram, Organic RDD, som ICROFS administrerer, har netop haft ansøgningsfrist på sin sjette runde, og interessen for at…
Ko-kalv samvær i malkekvægbesætninger er genstand for forskning fra mange vinkler, og staldskoler er én af dem. Her kan landmænd, som gerne vil…
ProOrg projektet har til formål at udvikle retningslinjer og værktøjer der kan hjælpe økologiske fødevareproducenter med at vælge de mest bæredygtige…