Aarhus Universitets logo
Den bæredygtige udvikling sætter fokus på plantebaserede fødevarer, i særdeleshed grøntsager. De skal dyrkes intensivt og bæredygtigt som en del af…
Ko/kalv-bussen kører i september. Hop på Økologisk Landsforenings bus 25. september og oplev to intense dage med fokus på ko-kalv relationer, udendørs…
Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en fuldtids kommunikationsmedarbejder til et…
En international workshop d. 11 okt. 2019 i Schweiz organiseret af FIBL og ETH ønsker at samle viden om potentiale og begrænsninger ved flerårige…
FN's klimapanel har udgivet en ny rapport, 'Climate Change and Land', med en analyse af, hvordan fødevareproduktionens klimabelastning kan reduceres.…
Den årlige økologikonference, som organiseres af "The Organic Center" i samarbejde med "USDA", "FiBL", "ISOFAR" og "The Climate Collaborative" finder…
EURAKNOS har gennemført mere end 65% af de interviews, som skal bidrage til at udarbejde en vidensplatform for landbrugsinnovation. Læs mere om…
Der er behov for at ændre på vores fødevaresystemer for at opnå en mere bæredygtig fremtid. For at støtte forskning og udvikling i denne henseende,…
Når regnen udebliver, og en tørke sætter ind, er der ofte stadig vand i de dybere jordlag. Har en afgrøde dybe rødder, kan den udnytte dette vand.…
3. og 4. december afholder TP Organics sin femte udgave af det årlige event “Organic Innovation Days". Eventen foregår i Bruxelles.
Side 1 af 2