Aarhus Universitets logo
Ny forskning peger på udfordringer i at bruge de samme ko-racer i den konventionelle og økologiske mælkeproduktion. Samtidig spørger forskerne, om…
I et netop afsluttet pilotforsøg har en plantecocktail af ramsløg og tyttebær forbedret smågrises tarmsundhed markant. Dermed er der et godt…
Ny forskning peger mod, at den økologiske svineproduktion kan drage fordel af at anvende moderdyr, der føder færre men større grise end dem, der i dag…
Der er ikke meget brug for stål mod ukrudt i marken, så længe salgsafgrøderne er vellykkede, og sædskiftet i øvrigt er sat godt sammen. Det er i hvert…
Spiser man sundere, når man spiser mere økologisk? Har økologiske fødevarer større værdi, hvis de også er produceret lokalt? Mermaid, queen and…
Du kan blive opdateret med oplæg fra ind- og udland sætte fokus på bestøverfaunaens betydning, og hvordan vi beskytter den. Der er særlig vægt på…
Forskere på Aarhus Universitet planter hvidkål direkte i visne bælgplanter uden at bearbejde jorden. På den måde kan de blandt andet dæmme op for…
Er der et uudnyttet markedspotentiale i lokale økologiske varer? Det undersøger projektet LOCO ved at identificere, hvad danskerne tillægger af…
Hvordan får man videnskabelige resultater ud til slutbrugerne, og hvordan løser man udfordringen med kontinenter, der er underrepræsenteret i…
Forskellige udfordringer med husdyr, frø og såsæd blev præsenteret og diskuteret på kongressen. Også nytænkning inden for økologiske fødevaresystemer…
Side 1 af 2