Aarhus Universitets logo
D. 29. januar giver tre Organic RDD-projekter svar på, om øko-forbrugere spiser sundere, om økologiske fødevarer har en større værdi, hvis de er…
Et nyt project - OK-Net EcoFeed - skal hjælpe landmænd med at nå målet om at anvende 100 procent økologisk, lokalproduceret foder.
Som afslutning på demonstrationsdelen af projektet ”ViOrCa” kan interresserede besøge Flemming og Elin Birkkjær torsdag den 8. februar klokken…
Ramsløg og sure bær virker synergistisk sammen og hæmmer E. coli bakterier i mavetarmindhold fra grise. Cocktails af planter som disse, tilsat foder,…
D. 29. januar giver de tre samfundsvidenskabelige projekter OrgHealth, LOCO og SOMDwIT svar på, om øko-forbrugere spiser sundere, om økologiske varer…
Med 36 små lunde af forskellige buske og træer vil Ingeborg Holm i Brørup lokke sine økologiske æglæggere ud i hele hønsegården. Også nyplantede…
Spiser man sundere, når man spiser mere økologisk? Har økologiske fødevarer større værdi, hvis de også er produceret lokalt? Mermaid, queen and…
Denne session inviterer alle med erfaring inden for bæredygtigt landbrug i relation til jordforbedringer, plantebeskyttelse, jordkvalitet,…
Udvaskning af kvælstof, ammoniakfordampning og vejret er nogle af de største udfordringer i økologisk svineproduktion. Forsøg med indretning af…
Direktør for VIA Efter- og videreuddannelse Louise Gade er af fødevareministeren, Esben Lunde Larsen (V), blevet udpeget til bestyrelsesformand for…