Aarhus Universitets logo
Du kan blandt andet få en smagsprøve på kød fra græsfodrede køer fra Organic RDD-projektet GrOBEat og høre mere om forskningen i fødevarekvalitet.…
ICROFS wishes Ilse Ankjær Rasmussen all the best for her future retirement, and would like to thank her for a rewarding cooperation as well as for the…
Efter 40 år i økologiens tjeneste har Ilse valgt at gå på en meget velfortjent pension. ICROFS vil derfor gerne invitere Ilses danske netværk til…
Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en studentermedhjælper ca. 8-10 timer per uge med…
Aarhus Universitet (ANIS & AGRO), Thise Mejeri, Naturmælk og Innovationscenter for Økologisk Landbrug deltager i projektet KALVvedKO, som er baseret…
Medicinsk zink er netop blevet forbudt at bruge til forebyggelse af diarré hos fravænningsgrise. Center for Frilandsdyr har afsluttet et forsøg med…
Økologiske landmænd vil gerne bidrage med mindre drivhusgasproduktion, og en af måderne at gøre det på er at bruge foder med et mindre klimaaftryk.
Øko-Markdag var en dag fyldt med seneste nyt fra forskning, rådgivning og diverse projekter til planteavlere, gartnere og husdyrholdere.
Forskere ved Aarhus Universitet har dokumenteret, at foder, tilsat en cocktail af hvidløg kombineret med enten æblepresserest eller solbær, kan…
Igennem de sidste 25 år har de langvarige økologiske sædskifteforsøg under Aarhus Universitet skabt en dybere forståelse for afgrødesystemernes…
Side 3 af 59