Aarhus Universitets logo
21 projekter har til sammen søgt om 134 mio. kr. til økologisk forskning og udvikling gennem GUDP´s økologiprogram "Organic RDD", der koordineres af…
For at positionere økologien som et centralt redskab i udviklingen af en bæredygtig fødevareproduktion er det nødvendigt at vide mere om forbrugernes…
Den markante forøgelse af det økologiske areal i Danmark og Europa udfordrer tilgængeligheden af næringsstoffer og fordrer øget recirkulering. Vi…
Nyligt afsluttet projekt har vist muligheder for optimering af næringsstofforsyningen på økologiske brug, men ser et stort behov for at bringe…
Både økologisk og konventionel oksekødproduktion er udfordret på grund af bidraget til landbrugets klimabelastning. Men med et stigende fokus på…
Kongressen er en enestående mulighed for at møde folk fra den økologiske sektor på tværs af faggrænser og for at blive udfordret og inspireret. Netop…
Rødpletsyge (RMS) er en sygdom, der forårsager røde sårlignende mærker på regnbueørreder. Sygdommen slår ikke fiskene ihjel, men fisken bliver et…
Det kan være en udfordring for økologer at beregne præcis hvor meget foder, der er hensigtsmæssigt at bruge, hvis omkostningerne ved foderproduktionen…
Forskere fra Institut fra Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet står bag et nyt databasestudie om brug af medicinsk zink og antibiotika i…
Spis dine ærter, er ikke længere blot noget, man med alvorlig mine siger til kræsne børn. For der er mange gode grunde til at spise friske ærter og…
Side 12 af 63