ICROFS søger studentermedhjælper: 8-10 timer pr. uge

Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en studentermedhjælper ca. 8-10 timer per uge med forventet opstart 15. september 2022 eller snarest derefter. Stillingen er fleksibel i forhold til dit studie.

Jobbeskrivelse

Vi tilbyder et alsidigt studiejob, hvor du vil få et bredt indblik i vores arbejde med økologiforskningen og indsigt i de processer, der driver arbejdet i ICROFS. Vi inddrager vores studentermedhjælp bredt i vores daglige arbejde.

Arbejdsopgaverne vil primært omfatte hjælp til administrative og faglige opgaver i forbindelse med:

  • ”Organic Eprints” editeringsopgaver i Organic Eprints, som er en international vidensdatabase med artikler og projekter relateret til forskning inden for økologi
  • Forskningsprojekter, fx oversættelse og korrektur af formidlingsmateriale, hjælp til forberedelse af opslag af forskningsmidler og planlægning af evalueringsproces
  • Organisering af events og møder, nationalt og internationalt, inkl. bl.a. udsendelse af mødeinvitationer og dagsordner samt opfølgning på tilmeldinger mm.
  • Diverse administrative og praktiske ad hoc opgaver, som fx opdatering af databaser og kontaktlister samt forberedelse af materialer til events mm.

Kvalifikationer 

Du er i gang med en naturfaglig uddannelse og har min. 1 år tilbage af studiet. Du har interesse for og gerne viden om økologisk jordbrugsproduktion og fødevaresystemer. Vi forventer at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale samt kan tage initiativ, arbejde selvstændigt og er velorganiseret. Herudover lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde og fungerer i et arbejdsmiljø med en god, respektfuld og humoristisk tone.

Om ICROFS - Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer

ICROFS har siden 1996 initieret og koordineret programmer for forskning, udvikling og demonstration inden for økologisk jordbrug og fødevarer på vegne af Fødevareministeriet. ICROFS er et "forskningscenter uden mure", hvor den forskningsfaglige kompetence udgøres af de forskere og institutioner, som deltager i centrets forskningsprogrammer. Samarbejdet omfatter en række forskere fra mange forskellige danske forskningsinstitutioner. Endvidere deltager ICROFS i en række europæiske og internationale forsknings- og samarbejdsprojekter og koordinerer et ERA-net på vegne af en lang række europæiske lande.

Du bliver en del af et sekretariatsteam på ti medarbejdere, som tilbyder et innovativt, passioneret og respektfuldt samarbejdsarbejdsmiljø. Du kan læse mere om ICROFS-teamet på: http://icrofs.dk/kontakt/icrofs-sekretariat/

Du kan læse mere om Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer på: http://icrofs.dk/.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Jakob Sehested (tlf. 25 15 90 50). 

Arbejdssted og ansættelsesområde

Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 21.08.2022   

Tidligere indsendte ansøgninger vil blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.

Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalens § 35 indgået mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten). 
 
Du skal være aktiv studerende og dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem.

Søg via dette link: https://tech.au.dk/om-fakultetet/ledige-stillinger-og-karriere/job/genopslag-studiejob-hos-icrofs