Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat) til ICROFS

Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en fuldtids kommunikationsmedarbejder til et barselsvikariat med tiltrædelse 1. november 2019 og 10 mdr. frem.

Arbejdsopgaver 

Stillingen omfatter informations- og kommunikationsopgaver i tilknytning til forskning, udvikling og demonstration i økologisk jordbrug og fødevaresystemer – først og fremmest formidling af resultater fra en række danske og internationale projekter. Dette indebærer, at du skal være med til at redigere og skrive artikler og pressemeddelelser samt opdatere og redigere de tilhørende hjemmeside f.eks.  www.icrofs.dkwww.icrofs.orgwww.coreorganiccofund.org m.fl.).Herudover vil der være behov for at arbejde med EU-projekter, og der forventes en vis rejseaktivitet, især i Europa. 

 

Kvalifikationer 

Vi søger en medarbejder til vores sekretariat, som har lyst til og mod på at vedligeholde og udvikle centrets IT og webkommunikation. Det vil være en fordel, at du har en relevant uddannelse inden for  kommunikationsfagligt område, og evt. et landbrugs- eller fødevarefagligt område.  

Ansøgere skal kunne varetage: 

  • Formidling af forskningsresultater på dansk og engelsk 
  • Internetbaseret kommunikation og formidling, opsætning og vedligeholdelse af hjemmesider og have erfaring med CMS og foto- og videoredigeringsprogrammer
  • Nye web-medier, der kan stimulere involvering af forskningens brugere i Danmark og i udlandet
  • Udgivelse af nyhedsbreve og publikationer 
  • Generelt informationsarbejde, herunder pressekontakt og journalistisk tekstproduktion
  • Internationalt projektsamarbejde og formidling af EU-projekter 

Vi forventer, at ansøgeren har gode samarbejdsevner og kan tage selvstændigt initiativ, da stillingen kræver, at man kan skabe samarbejde med og mellem relevante forskningsmiljøer, institutioner og organisationer, herunder aftagere af resultaterne. 

Om  ICROFS

Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) har siden 1996 initieret og koordineret programmer for forskning, udvikling og demonstration inden for økologisk jordbrug og fødevarer på vegne af Fødevareministeriet. ICROFS er et "forskningscenter uden mure", hvor den forskningsfaglige kompetence udgøres af de forskere og institutioner, som deltager i centrets forskningsprogrammer. Samarbejdet omfatter en række forskere fra mange forskellige danske forskningsinstitutioner. Endvidere deltager ICROFS i en række europæiske og internationale forsknings- og samarbejdsprojekter og koordinerer et ERA-net på vegne af en lang række Europæiske lande.  

Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for fleksible arbejdstider og et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af et sekretariatsteam på otte medarbejdere, som tilbyder et innovativt, passioneret og respektfuldt samarbejdsarbejdsmiljø. Du kan læse mere om ICROFS-teamet på: http://icrofs.dk/kontakt/icrofs-sekretariat/.  

Du kan læse mere om Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer på: http://icrofs.dk/ 

Yderligere oplysninger kan fås hos centerleder Jakob Sehested (tlf. 25 15 90 50) eller kommunikationsansvarlig Helene Uller-Kristensen (tlf. 31 50 58 78).   

Arbejdssted og ansættelsesområde

Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 23.09.2019

Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten eller overenskomsten for journalister i staten afhængig af uddannelse.

SØG STILLINGEN


Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.