Aarhus Universitets logo
English
I 2015 er det 25 år siden, de første fødevarer med det røde Ø-mærke kom i handlen. ICROFS ønsker Ø-mærket til lykke med de første 25 år, men har også…
De fire svenske forskere bag bogen ”Den Ecologiska Drömmen” underkender generelt de samfundsmæssige fordele ved økologisk drift, skriver…
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, GUDP, uddeler 100 mio. kr. til grønne udviklings-, demonstrations og netværksprojekter. 2,2 mio. kr. er…
Projektet OrganoFinerys viser, at høns er glade for foder med proteiner, der er udvundet af rødkløver og kløvergræs med en ny metode.…
Forskningsprojektet SUMMER har vist, at det er muligt at profilere økologisk kød ved at bruge mere lokalt produceret protein og lægge ekstra vægt på…
Økologiske grise har flere indvoldsorm end konventionelle grise idendørs, skønt der er stor variation imellem besætningerne. Det kan dog lade sig gøre…
ICROFS har etableret et samarbejde med det amerikanske landbrugsministerium,
USDA, som ind til videre har resulteret i en fælles konference, hvor…
Økologiske grise indeholder færre antibiotikaresistente colibakterier end konventionelle grise, viser ny europæisk forskning. Men forskellen risikerer…
Årets fjerde og sidste udgave af ICROFS' nyhedsbrev er nu udkommet. Her kan du blandt andet læse om arbejdet mod at kortlægge økologiens…
Regeringen, SF og Enhedslisten har indgået en aftale om, at der frem til 2018 årligt bliver afsat 30 mio. kr. til økologi.
Side 61 af 64