Aarhus Universitets logo
English
Politikerne bør tænke strategisk over, hvilken forskning der er nødvendig for at nå målsætningerne om fordobling af økologien. Det skriver Jørn Jespersen, bestyrelsesformand for ICROFS, i en kronik på Altinget.
Hør om de første erfaringer med kompostering af planterester og virkning på jordens frugtbarhed d. 30. september kl. 14.30-16.00 i regi af Organic RDD-projektet ComCrop.
Organic RDD-projektet SustainOrganic skaber viden om fødevarernes klimaaftryk og øvrige miljøpåvirkninger. Målet er at skabe dokumenteret viden, der kan understøtte en bæredygtig sammensætning af fødevareindkøb til storkøkkener.
På Food Festival d. 2.-4. september kunne de besøgende få en smagsprøve på kød fra græsfodrede køer fra Organic RDD-projektet GrOBEat og høre mere om forskningen i fødevarekvalitet. Desuden gæstede Hanne Lakkenborg fra Institut for Fødevarer (AU) festivalens branchedag med budskabet: Bæredygtig, intensiv grøntsagsproduktion kan godt lade sig gøre i Danmark.