Aarhus Universitets logo
English
Efterafgrøder kan både forhindre og stimulere udledning af drivhusgassen lattergas.
Det fælles europæiske netværk Green ERA Hub åbner op for ansøgninger til forskningsprogrammets første opslag.
En af økologiens styrker er forbedret dyrevelfærd – især hos grise. Men hvad er egentlig velfærd for grise - og hvordan forbedrer vi den?
De første spæde erfaringer i det økologiske forskningsprojekt 'Outfit' viser, at drægtige søer gerne æder pileensilage og tilsyneladende foretrækker…
Står man som landmand og er på vippen til at få afvist et parti maltbyg på grund af et for højt proteinindhold, så er der hjælp at hente hos firmaet…
Interessen for at søge støtte til forskning, udvikling- og demonstration af økologisk jordbrug har igen i år været stor trods en kort…
OnePlate er et nyt koncept, der skal oversætte det sunde og bæredygtige valg til måltider, som hele familien kan samles om. DTU Fødevareinstituttet…
Øget opmærksomhed på jordfrugtbarhed fører til øget brug af mere detaljerede og specifikke metoder til at analysere jord og planter.
To nye vidensynteser fra ICROFS indgår som baggrundsmateriale for udarbejdelsen af regeringens kommende økologistrategi.
Omkring 300 forskellige ærteaccessioner vil i PEAS & LOVE kaste lys over potentialet for ærter til human konsum. I løbet af projektet bliver de mest…
Side 5 af 65