Aarhus Universitets logo
English
Med afsæt i topmoderne nordisk teknologi og inspiration fra mellemøstlige traditioner vil projektpartnerne i BOOST forløse de gamle kornsorters…
Mere effektiv biogasproduktion ved længere opholdstid i biogasanlæg reducerer ikke den langsigtede kulstofbinding i jorden. Til gengæld opnås en bedre…
Organic RDD-projektet PEAS & LOVE undersøger, hvordan man kan at udnytte det store potentiale i gamle ærtesorter til dansk produktion af modne ærter…
ICROFS modtog i maj-måned 2022 i alt 25 ansøgninger for et samlet ansøgt beløb på 141 mio. til det danske økologiforskningsprogram 'Organic RDD 8'.…
Hvordan passer oksekød ind i en dagsorden om at spise mindre, men bedre kød?
Det nyligt opstartede Horizon EU-projekt ”OrganicTargets4EU” skal være med til at understøtte og sikre indfrielsen af EU-kommissionens ”Fra jord til…
I fem korte videoer fortæller de økologiske mælkeproducenter Meie Peters, Ny Dyrvig, og Anne Glob Lassen, Ellinglund, om hvordan, de hver især…
CORE Organic projektet SureVeg har vist, at gylle kan erstattes af en kombination af kompost og plantebaserede gødninger uden at gå på kompromis med…
Hvordan passer oksekødet ind i en dagsorden om at spise mindre, men bedre kød? Skal vi betragte den græssende ko som en klimahelt eller som en…
Politikerne bør tænke strategisk over, hvilken forskning der er nødvendig for at nå målsætningerne om fordobling af økologien. Det skriver Jørn…
Side 5 af 62