Aarhus Universitets logo
English
CORE Organic projektet SureVeg har vist, at gylle kan erstattes af en kombination af kompost og plantebaserede gødninger uden at gå på kompromis med…
Hvordan passer oksekødet ind i en dagsorden om at spise mindre, men bedre kød? Skal vi betragte den græssende ko som en klimahelt eller som en…
Politikerne bør tænke strategisk over, hvilken forskning der er nødvendig for at nå målsætningerne om fordobling af økologien. Det skriver Jørn…
Hør om de første erfaringer med kompostering af planterester og virkning på jordens frugtbarhed d. 30. september kl. 14.30-16.00 i regi af Organic…
Organic RDD-projektet SustainOrganic skaber viden om fødevarernes klimaaftryk og øvrige miljøpåvirkninger. Målet er at skabe dokumenteret viden, der…
På Food Festival d. 2.-4. september kunne de besøgende få en smagsprøve på kød fra græsfodrede køer fra Organic RDD-projektet GrOBEat og høre mere om…
Du kan blandt andet få en smagsprøve på kød fra græsfodrede køer fra Organic RDD-projektet GrOBEat og høre mere om forskningen i fødevarekvalitet.…
ICROFS wishes Ilse Ankjær Rasmussen all the best for her future retirement, and would like to thank her for a rewarding cooperation as well as for the…
Efter 40 år i økologiens tjeneste har Ilse valgt at gå på en meget velfortjent pension. ICROFS vil derfor gerne invitere Ilses danske netværk til…
Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en studentermedhjælper ca. 8-10 timer per uge med…
Side 3 af 60