Aarhus Universitets logo
English
I GrOBEat-projektet er der produceret stude på 8, 16 og 25 måneder, men hvordan var produktiviteten og hvordan bliver klimaaftrykket for kødet?
Over to dage, 18.-19. august 2025, samles en lang række internationale aktører inden for økologien og den grønne omstilling i Den Sorte Diamant i…
Med hensyn til de økologiske principper er tidlig adskillelse af ko og kalv et åbenlyst dilemma. Hvis der bredt set ønskes væsentlige ændringer i…
En ny undersøgelse viser, at det kan tage årtier at genopbygge biodiversiteten efter omlægning til økologisk drift.
Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en akademisk medarbejder/specialkonsulent til…
Projektet GrOBEat undersøger mulighederne for at skabe forskellige bæredygtige kødprodukter i et system, hvor kalvene slagtes ved forskellig alder…
Biodiversiteten i landbruget har stor værdi, men den er svær at måle og dokumentere. Et konkret måleindeks skal løse den udfordring og være med til at…
Kompostering er en velegnet metode til håndtering af det organiske affald, som enhver dyrkning af afgrøder kaster af sig. Komposten kan anvendes til…
I Organic RDD-projektet ORPHEUS har forsøg med økologiske høner vist, at det er muligt at nedsætte fosfor i foderet til et meget lavt niveau i helt op…
Kulstof er afgørende for jordens mikroorganismer, der bruger det til at opbygge organisk materiale.
Side 2 af 65