Aarhus Universitets logo
English
Til november afholdes der for niende gang Økologi-kongres, hvor alle med interesse for økologisk fødevareproduktion kan mødes og udveksle viden og…
Under én procent af de kyllinger, som havner på danske spiseborde er økologiske, og cirka halvdelen af dem er importerede. Projektet MultiChick…
Forskere fra bl.a. forskningsprojektet RowCrop deler ud af deres viden om økologisk planteavl på sommerens Økologiske Feltdage arrangeret af projekter…
ICROFS er repræsenteret med forskere og eksperter i NaturErhvervstyrelsens nye svineudvalg, som skal fremme og udvikle økologisk svineproduktion.…
Kom til demonstrationsdag på Foulumgaard om de nye muligheder for rækkedyrkning 27. maj kl. 10. Arrangementet er for alle med interesse for…
I oktober afholdes det internationale forskningsarrangement International Conference on Organic Agriculture Sciences (ICOAS) i Bratislava, Slovakiet.…
Pereddikesyre har vist sig at være et effektivt hjælpe stof i økologisk dambrug og samtidig skånsomt over for mennesker og miljø
I anledning af “International Year of Soils” har Agriculture og Ecosystems blog, spurgt en række eksperter, om det er bedre at investere i…
Under seminaret "Fremtidens Økologiske Produktion af Æbler i Norden" i Alnarp, præsenterede forskeren Marianne Bertelsen fra Aarhus Universitet nye…
Videns- og forskningsnetværket BERAS International sætter med konferencen ”Soils and the Food We Eat,” fokus på fødevareproduktionens klimabelastning…
Side 56 af 65