27.03.2017 | Jordbrug og fødevarer
Manglen på økologisk protein er en velkendt udfordring. Udvinding af bladprotein fra kløvergræs kan være en løsning.
16.03.2017 | Jordbrug og fødevarer
I forbrugernes bevidsthed, står dyrevelfærd højt på ønskelisten – og det er et af de aspekter, forbrugerne lægger særligt vægt på, når de lægger økologiske varer i kurven. Derfor er det vigtigt, at økologien fortsat udvikler dyrevelfærden og lever op til forbrugernes forventninger.
10.03.2017 | Jordbrug og fødevarer
De økologiske fjerkræproducenter undersøger mulighederne for selv at dyrke afgrøder, som egner sig som foder til slagtekyllinger og æglæggende høner. I samarbejde med DLG og Dalby Mølle har SEGES undersøgt anvendeligheden af afskallet havre som tilsætning til færdigfoder til økologiske slagtekyllinger fra DLG.
06.03.2017 | Jordbrug og fødevarer
Der er et stort potentiale i bioraffinering af kløvergræs til proteinfoder, og resultatet af de nyeste forsøg viser, at dyrene gerne vil æde foderet.
06.03.2017 | Jordbrug og fødevarer
Kom til foredrag, markvandringer og meget mere ved Nordisk Kornseminar 11-13 juli 2017 på Gotland Grönt Centrum, Roma. Spørgsmål inden for planteavl, bagning, brygning, frøkvalitet og sundhedsmæssige aspekter vil blive besvaret i løbet af seminaret.