Aarhus Universitets logo
English
ICROFS engelsksprogede nyhedsbrev ICROFS News nr.4, 2014 er udkommet med nyheder om ICROFS arbejde og forskerartikler om resultater fra en række…
Fra 1. januar 2016 skal hele den økologiske akvakulturproduktion være baseret på økologisk yngel. Det stiller store krav til ynglens sundhed.
Økologiske udegrise har flere indvoldsorm end konventionelle grise idendørs. Især spolorm er et problem, men der kan gøres noget ved det, viser…
I 2015 er det 25 år siden, de første fødevarer med det røde Ø-mærke kom i handlen. ICROFS ønsker Ø-mærket til lykke med de første 25 år, men har også…
De fire svenske forskere bag bogen ”Den Ecologiska Drömmen” underkender generelt de samfundsmæssige fordele ved økologisk drift, skriver…
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, GUDP, uddeler 100 mio. kr. til grønne udviklings-, demonstrations og netværksprojekter. 2,2 mio. kr. er…
Projektet OrganoFinerys viser, at høns er glade for foder med proteiner, der er udvundet af rødkløver og kløvergræs med en ny metode.…
Forskningsprojektet SUMMER har vist, at det er muligt at profilere økologisk kød ved at bruge mere lokalt produceret protein og lægge ekstra vægt på…
Økologiske grise har flere indvoldsorm end konventionelle grise idendørs, skønt der er stor variation imellem besætningerne. Det kan dog lade sig gøre…
ICROFS har etableret et samarbejde med det amerikanske landbrugsministerium,
USDA, som ind til videre har resulteret i en fælles konference, hvor…
Side 59 af 62