Gode ideer er velkomne på Økologi-Kongres 2015

Til november afholdes der for niende gang Økologi-kongres, hvor alle med interesse for økologisk fødevareproduktion kan mødes og udveksle viden og erfaring. Arrangørerne efterlyser gode ideer til faglige arrangementer.

Økologiske forskningsprojekter er mere end velkomne til at afholde faglige møder og arrangementer på Økologi-Kongres 2015, som finder sted i i Vingstedcenteret den 25.-26. november. 

Som noget nyt tilbydes organisationer og virksomheder nemlig at lægge workshop og faglige arrangementer, som de alligevel skulle holde, på kongressen. Ved at lave en projektworkshop på Økologi-Kongres 2015 får projektet gode mødefaciliteter til en overkommelig pris, og samtidig adgang til et stort og relevant publikum af økologiske landmænd, rådgivere, forskere, formidlere og folk med stor almen interesse for økologi.

- Som arrangører håber vi, at der er projekter, som vil tage imod tilbuddet, fordi det kan være med til at gøre programmet endnu mere spændende og varieret, siger specialkonsulent på SEGES, Tomas Brødsgaard Fibiger Nørfelt, der er projektleder for holdet bag Økologi-Kongres 2015.

Kongressen, der er Nordens største, er det nationale samlingspunkt og inspirationsforum for alle, der arbejder professionelt med økologisk fødevareproduktion i Danmark og det nære udland. 

ICROFS er med til at arrangere kongressen sammen med SEGES, Landbrug & Fødevarer, Økologisk Landsforening og Foreningen for Biodynamisk Jordbrug i tilrettelæggelsen.

Yderligere oplysninger Se hjemmesiden www.okologi-kongres.dk eller kontakt Tomas Brødsgaard Fibiger Nørfelt, SEGES, tlf. 87 40 54 94, mobil 40 46 92 46, e-mail tfn@SEGES.dk

Se mere på kongressens hjemmeside.