Aarhus Universitets logo
English
Her gik nogen måske og troede, at al kemi var bandlyst ved produktion af økologiske ørreder. Det er heller ikke meget galt, men dambrugerne må dog…
26. maj præsenterede OrganoFinery og MultiPlant foreløbige resultater, og Aarhus Universitets pilotanlæg i Foulum til bioraffinering blev…
I den økologiske produktion har grise ekstra plads, men det er ikke altid, at de kvitterer for den ekstra plads med den ønskede adfærd. Det giver ofte…
Projektet RowCrop inviterer til markvandring 25. maj, hvor du kan få nyeste viden om forskning inden for rækkedyrkning, radrensning og sortsblandinger…
Økologiske mælkeproducenterne ønsker større avlsfremgang for de egenskaber, der giver størst problemer i besætningen, og som dermed har størst…
Med de udfordringer, som verden vil møde i forhold til bæredygtig fødevareproduktion, er der brug for radikale innovationer, og økologerne har flere…
DeepFrontier byder velkommen til Rodens Dag d. 3. juni på Højbakkegård. Vi ved en del om, hvordan jord og planter interagerer i 0-1 meters dybde. Men…
Der er store forskelle både i antal bier og antal biarter fra den ene øko-bedrift til den anden, viser resultater fra projektet BeeFarm. …
Få indblik i, hvor langt udviklingen er kommet i produktion af protein fra grønne afgrøder, og hvordan udviklingen tegner sig med hensyn til marked og…
AGROINTELLI og Aarhus Universitet udvikler nyt redskab til radrensning i efterafgrøder, som kan løse problemet med stubrester fra hovedafgrøden og…
Side 46 af 63