Aarhus Universitets logo
English
Mindst 13% af det traditionelle foderprotein til økologiske slagtekyllinger kan fint erstattes med protein udvundet fra kløvergræs, viser ny forskning…
Grise og træer er et godt match, og træer i svinefolden kan styrke dyrevelfærd og kvælstofbalance, men endnu er erfaringerne med træer og grise på…
I flere regioner er fødevareområdet et strategisk fokusområde, der er udpeget til at skabe vækst og arbejdspladser. Eksempelvis ønsker man at øge…
Folketingets partier nåede torsdag frem til en aftale om fordeling af forskningsreserven på 958 mio. kr. samt 436 mio. kr. fra finansloven.
Du kan først for alvor bidrage med viden, når du kender din modtagers viden. Netop implementering i praksis og effektivisering af faglig kommunikation…
Vær med når GUDP drøfter de politiske visioner for fremtidens fødevarer og internationale trends i fødevaresektoren. Hør oplæg og debat med miljø- og…
Landbrug & Fødevarers Økologisektion og Økologisk Landsforening roser forligspartierne for at have sikret, at forskningsindsatsen udmøntes under GUDP…
Den danske økologi er efterspurgt, og mulighederne for at bibeholde førerpositionen inden for økologisk produktion af landbrugsvarer afhænger af, at…
”Det er tit de økologiske landmænd, som går foran, fordi de giver sig selv nogle benspænd med for eksempel ikke at bruge pesticider og kunstgødning -…
Gennem de seneste to årtier har det økologiske landbrug gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, og der er økologisk produktion i mere end 130 lande…
Side 29 af 65