Aarhus Universitets logo
English
Forbrugerne forbinder ikke bare bæredygtige madvarer med at være klimavenlige, men mener også at der skal tages hensyn til miljøet og cirkulær…
Det er positivt, at regeringen ønsker mere økologi som led i den grønne omstilling. Men hvis det skal lykkes, må der investeres i både forskning og…
ICROFS forventer i løbet af marts at kunne udbyde en ny pulje under Organic RDD forsknings- og udviklingsprogram i samarbejde med GUDP.
Med afsæt i topmoderne nordisk teknologi og inspiration fra mellemøstlige traditioner vil projektpartnerne i BOOST forløse de gamle kornsorters…
Mere effektiv biogasproduktion ved længere opholdstid i biogasanlæg reducerer ikke den langsigtede kulstofbinding i jorden. Til gengæld opnås en bedre…
Organic RDD-projektet PEAS & LOVE undersøger, hvordan man kan at udnytte det store potentiale i gamle ærtesorter til dansk produktion af modne ærter…
ICROFS modtog i maj-måned 2022 i alt 25 ansøgninger for et samlet ansøgt beløb på 141 mio. til det danske økologiforskningsprogram 'Organic RDD 8'.…
Hvordan passer oksekød ind i en dagsorden om at spise mindre, men bedre kød?
Det nyligt opstartede Horizon EU-projekt ”OrganicTargets4EU” skal være med til at understøtte og sikre indfrielsen af EU-kommissionens ”Fra jord til…
I fem korte videoer fortæller de økologiske mælkeproducenter Meie Peters, Ny Dyrvig, og Anne Glob Lassen, Ellinglund, om hvordan, de hver især…
Side 7 af 65