Aarhus Universitets logo
English
Tyskland er det vigtigste eksportmarked for danske økologiske producenter, men tyske forbrugere kender stort set ikke til dansk økologi. Øget fokus på…
En ny rapport fra Aarhus og Københavns universiteter peger på, at kløvergræs, som landmændene nemt kan så på deres høstede marker, kan blive til…
Præ-annonceringen til det næste CORE Organic Call er nu tilgængelig. Læs mere om call'et og få info om det fortstående arrangement, hvor du har…
Flerårige blandinger med urter og bælgplanter, som udvikles til produktion af biogas og foderprotein, kan understøtte bestøvende insekter. Især hvis…
Hør om de nye potentielle sorter af æbler til økologisk dyrkning, samt om forskellige metoder til at reducere lagerråd, pressemetoder ved fremstilling…
Æbler og pærer, som dyrkes under plastiktag eller plastikmarkiser, angribes relativt sjældent af skurv og råd. Faktisk er resultaterne så…
Salget af økologiske varer er steget med næsten 18 procent det første halvår af 2016 i forhold til sidste år, og det er særligt salget af frugt og…
Det ICROFS-koordinerede projekt OrganoFinery er på jagt efter et proteinfoder, som kan erstatte lupin, ærter, hestebønner og ikke mindst soja – og det…
I økologisk fiskeopdræt er behandling med antibiotika kun tilladt i meget begrænset omfang. Skal der sælges flere fisk med det eftertragtede mærke…
Udfordringerne i det økologiske landbrug kræver, at landmænd har et meget højt vidensniveau, men udvekslingen af viden har hidtil været begrænset på…
Side 43 af 63