Organic RDD 6 informationsmøder foregår online!

ICROFS aflyser de fysiske Organic RDD 6 informationsmøder i marts og tilbyder i stedet to live web seminarer d. 17/3 samt d. 19/3

I henhold til Aarhus Universitets anbefalinger i forhold til Coronavirus og smittefare, aflyser vi de FYSISKE informationsmøder d. 17., 18. og 19. marts 2020. I stedet tilbyder vi to live web seminars d. 17. marts kl. 9-11 samt d. 19. marts kl. 13-15. Vi håber, at du har mulighed for at deltage. Benyt links neden for. Mødet vil desuden blive optaget og sendt ud til tilmeldte deltagere efterfølgende samt være tilgængeligt på vores hjemmeside.   

WEBINAR om Organic RDD 6-programmet (HØR HELE PRÆSENTATIONEN)

Den 17. marts 2020 kl. 9-11; log på webinar: https://c.deic.dk/rtg5i7txlms2/

Den 19. marts 2020 kl. 13–15; log på webinar: https://c.deic.dk/rniyzqs79rbg/

Live seminarerne er åbne for alle og tilmelding er IKKE nødvendig – og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i mødet.

For at få den bedste oplevelse med mødet følg da venligst disse guidelines:

Adobe Connect login guidelines

Der er plads til 30-40 deltagere på mødet. Hvis deltagerantallet mod forventning overstiger det mulige, vil optagelsen af webinaret ligge på denne side efterfølgende. Vi udbyder, som nævnt ovenfor to møder – og der vil derfor være rigtig gode muligheder for deltagelse.

PowerPoint præsentationen til informationsmøderne findes her

Andre muligheder for sparring

Du kan også få sparring på din projektidé ved at indsende en kort projektbeskrivelse til GUDP- og ICROFS-sekretariatet. Den skal skrives i en skabelon, som findes her. Projektbeskrivelsen skal sendes via e-mail til gudp@lbst.dk, med cc til icrofs@icrofs.org, og sekretariatet tilstræber en maksimal behandlingstid på en uge.

Kontakt
Ilse Ankjær Rasmussen, hvis du har spørgsmål.

Mobil: +4551779512
E-mail: ilsea.rasmussen@icrofs.org