Ny medarbejder i ICROFS!

ICROFS ser frem til at samarbejde med en ny kollega, Malene Jakobsen, som kommer fra en stilling som Økologikonsulent i LandboNord.

Foto: Nina Høj

Malene Jakobsen er pr. 1. april ansat som akademisk medarbejder og skal bl.a. arbejde med ICROFS danske forskningsprogram, Organic RDD, det internationale forskningsprogram, CORE Organic, samt forskellige EU-projekter. Hun afsluttede sin ph.d. i 2018 inden for "Systemer til økologisk svineproduktion på friland" ved Institut for Agroøkologi, AU-Foulum. Hun kommer fra en stilling som Økologikonsulent i LandboNord. 

Malene har praktisk erfaring med økologisk og biodynamisk primærproduktion, idet hun i en 10-årig periode har arbejdet på gårde i Danmark, Tyskland, Skotland og England. Denne baggrund kombineret med en mangeårig interesse for økologisk produktion og fødevaresystemer er den primære årsag til, at hun søgte stillingen ved ICROFS:

"Jeg glæder mig i den grad til at blive en del af et stærkt og fagligt velfunderet hold, som bidrager til at udvikle økologien på basis af forskning og innovation. Det, som især motiverer mig, er det tætte samarbejde, som ICROFS faciliterer mellem landmænd, forskere, virksomheder, myndigheder og forbrugere om at skabe de rigtige løsninger – dem, som fungerer ude i praksis. Jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet med alle involverede parter", siger Malene Jakobsen.