Kender du platformen "Organic Farm Knowledge" - og hvad synes du om den?

Organic Farm Knowledge tilbyder en bred vifte af praktisk viden og værktøjer til økologiske landmænd og rådgivere, der kan bidrage med at forbedre landbrugspraksis.

Platformen sigter også mod at fungere som et virtuelt mødested for læring og udveksling af viden blandt landmænd, landbrugsrådgivere og forskere på tværs af landegrænser for at øge produktiviteten og kvaliteten i økologisk landbrug i hele Europa.

Oprindeligt blev Organic Farm Knowledge udviklet af ICROFS inden for EU H2020 projektet, "OK-Net Arable" - og den videreudvikles i øjeblikket via projektet "OK-Net EcoFeed". Begge projekter koordineres af IFOAM EU og finansieres af EU's forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020. Den tredje kernepartner i udvikling og vedligeholdelse af den økologiske platform er FiBL (Research Institute of Organic Agriculture).   

Hjælp os med at gøre platformen endnu bedre

Link til spørgeundersøgelse:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyBSAartsYD-5Qt89PN2E2l25y3Pj42JMci1S8Dpk-OO63mw/viewform

Undersøgelsen består af to dele:

1. At teste Organic Farm Knowledge

2. At evaluere Organic Farm Knowledge (Dette er den faktiske spørgeundersøgelse, når du først er blevet bekendt med systemet).

Din feedback hjælper med at forbedre platformens brugervenlighed og omdanne den til et unikt knudepunkt for viden om økologisk landbrug i Europa.

Frist for udfyldning af undersøgelsen er 10. juli.

Læs mere om spørgeundersøgelsen på IFOAM's hjemmeside

Link til Organic Farm Knowledge

https://organic-farmknowledge.org/