Det seneste nummer af Organic Agriculture er på gaden

Med en ny chefredaktør i front er ISOFARS tidsskrift Organic Agriculture nu på gaden med forskningsartikler om udviklingen indenfor økologisk og bæredygtigt landbrug. Læs det gratis i december.

Årets sidste udgave af tidsskriftet Organic Agriculture er netop udkommet med den nye chefredaktør og formand for ISOFAR i front. Tidsskriftet består af en kombination af originale forskningsartikler og kritiske anmeldelser af aktuelle emner - alt indenfor økologisk og bæredygtigt landbrug. Og december ud er det gratis at læse.

Læs det her

Den nye chefredaktør har brugt anledningen til at se frem og indbyde flere forskere til at levere artikler til tidsskriftet. Han skriver:


"Forskning i økologisk jordbrug er stadig et ungt videnskabeligt felt, der er hastigt voksende. Mange forskere er tiltrukket af udsigten til at arbejde med økologisk landbrug og dermed kunne bidrage til at løse problemerne med fremtidens fødevareproduktion. Men hvor skal de publicere deres forskning. Mens der ikke længere er nogen hindring for at publicere i etablerede videnskabelige tidsskrifter, så er det stadig svært at offentliggøre resultater baseret på nye metoder og ideer, samt om innovative og holistiske tilgange der udforsker fødevarekæden som helhed.

Tidsskriftet Organic Agriculture tilbyder en platform til udgivelse af dine spændende forskningsresultater ogmulighed for at formidle dem i både det økologiske og almene videnskabelige samfund. Jeg vil gerne invitere dig til at publicere i vores tidsskrift og blive en del af økologisk landbrugs fortsatte udvikling! (Red: oversat fra engelsk)

Læs tidsskriftet her