International workshop: Omstillingen til mere bæredygtige fødevaresystemer

SysOrg-projektet afholder en international multiaktørworkshop på Københavns Universitet den 23. Maj 2023 kl 9.00 til kl. 16.00 om "Omstillingen til mere bæredygtige fødevaresystemer". Vær med som praksisaktør eller forsker og hør om de nyeste forskningsresultater. Vi skal også diskutere, hvordan resultaterne kan omsættes til praksis.

Forksningsprojektet ”Organic agro-food systems as models for sustainable food systems in Europe and Northern Africa” (SysOrg) har analyseret data fra de fem lokale fødevaresystemer (Cilento i Italien, København i Danmark, Nordhessen i Tyskland, Warszawa i Polen og Kenitra i Marokko) ud fra de fire perspektiver systemovergang (engl. Transition), kost, økologisk mad og produktion og madspild.

Projektet har til formål at undersøge, hvordan veje til at øge bæredygtigt forbrug og fødevareproduktion med succes kan designes.

Formålet med den tværnationale workshop er at fungere som lærings- og udvekslingsrum for projektpartnerne og interessenterne, og derudover at formidle resultaterne af SysOrg til andre aktører inden for casestudieområderne og videre.

Tilmelding

Tilmelding til workshoppen via:

 https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=YVNZ4TH9U6CK

Deltagelse er gratis, men der er begrænset antal pladser. Derfor er tilmeldingen med hensyn til forplejning (ingen madspild) nødvendigt efter første-mølle-princippet. Der vil blive serveret kaffe og te samt en planterig frokost.

Tilmeldingsfrist 12. Maj 2023

Tid & sted

23. Maj 2023 kl 9.00 til kl. 16.00.
Frederiksberg Campus, Københavns Universitet.

Hvem henvender workshoppen sig til?

Workshoppen retter sig mod alle aktører, der arbejder indenfor eller er interesseret i kost, økologi, madspild og/eller omstillingen til mere robuste og bæredygtige fødevaresystemer.

Målgruppen for SysOrg international multiaktørworkshop er interessenter og aktører langs hele fødevarens værdikæde. Dette inkluderer medarbejdere i køkkener, i den offentlige forplejning og rådgivning. SysOrg projektet tager udgangspunkt i emnerne kost, økologi, madspild og systemovergang (eng. transition). Da fødevaresystemet består af indbyrdes forbundne enheder er samtlige relaterede perspektiver betydningsfulde for os. SysOrg-projektet fokuserer primært på forbrugersiden, derfor kan indholdet være mindre relevant for dem, der primært har fokus på fødevareproduktionen og landbruget.

Mere information om SysOrg projektet
https://susfood-db-era.net/main/SysOrg (ENG)
https://nexs.ku.dk/forskning/klinisk-forebyggende-ernaering/ernaering-baeredygtig-kost-og-sund-aldring/sysorg/ (DK)

Download invitationen som PDF