Søg forskningsmidler

96 millioner kroner til grønne projekter i fødevareerhvervet

Du kan nu søge om tilskud til nytænkende projekter, der styrker bæredygtighed, effektivitet og værdiløft i fødevareerhvervet.  

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) åbner for den anden ansøgningsrunde i 2018. Puljen er denne gang på ca. 96 mio. kr. og der kan søges om tilskud fra 0,25-15 mio. kroner per projekt.  

Frist for at sende en ansøgning er den 6. september 2018 kl. 12.00.  

> Læs mere


25 millioner kroner til at fremme udbredelsen af grøn bioraffinering

GUDP indkalder ansøgninger til projekter, som videreudvikler og kommercialiserer mulighederne ved grøn bioraffinering. GUDP støtter med 25 millioner kroner projekter, som fremmer grøn bioraffinering. Pengene er afsat af partierne bag den politiske ”Aftale om målrettet regulering – Et nyt paradigme for miljøreguleringen af dansk landbrug”. Af den politiske aftale fremgår det, at de 25 mio. kroner skal gå til ”udvikling og kommercialisering af bioraffinering, fx etablering af grønne bioraffinaderianlæg fordelt rundt i landet”.

Der kan søges til tilskud til to typer af projekter: Udviklings- og demonstrationsprojekter med eller uden forskning eller udvikling af prototypeanlæg for grøn bioraffinering.

Fristen for at indsende en ansøgning er d. 18. september 2018 kl. 12.00.

> Læs mere