Nyheder

03.09.2019 | Jordbrug og fødevarer

SUSFOOD2 og CORE Organic Cofund: Nyt tværnationalt call om bæredygtige fødevaresystemer

De to ERA-netværk SUSFOOD2 og CORE Organic Cofund har netop lanceret et fælles call for tværnational forskning inden for temaet "Bæredygtige Fødevaresystemer"

02.09.2019 | Jordbrug og fødevarer

Seneste nyheder fra EURAKNOS

Den første EURAKNOS-workshop finder sted i Budapest fra d. 11.-13. september. Workshoppen vil præsentere de første resultater af EURAKNOS’ analyser af tematiske netværk samt facilitere udveksling af ideer til vores koncept for udvikling af et standardiseret arkiv af tematiske netværk og deres resultater. Læs denne nyhed og mange flere i…

30.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

Grøntsager er fremtiden

Den bæredygtige udvikling sætter fokus på plantebaserede fødevarer, i særdeleshed grøntsager. De skal dyrkes intensivt og bæredygtigt som en del af Den Store Fødevare-forandring.

29.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

Studietur for landmænd: KO-KALV MANAGEMENT

Ko/kalv-bussen kører i september. Hop på Økologisk Landsforenings bus 25. september og oplev to intense dage med fokus på ko-kalv relationer, udendørs kælvninger, fravænning, mælkenedlægning og alt det andet, der knytter sig til dyrevelfærd i den økologiske malkekvægsbedrift.

28.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat) til ICROFS

Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer (ICROFS) søger en fuldtids kommunikationsmedarbejder til et barselsvikariat med tiltrædelse 1. november 2019 og 10 mdr. frem.

22.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

Flerårige markforsøg skal kaste lys over afgrødesystemer og deres indflydelse på økosystemtjenester

En international workshop d. 11 okt. 2019 i Schweiz organiseret af FIBL og ETH ønsker at samle viden om potentiale og begrænsninger ved flerårige markforsøg for at besvare spørgsmål om landbrugssystemers bæredygtighed. Professor Jørgen E. Olesen, der siden 1996 har arbejdet med flerårige sædskifteforsøg ved AU, er en af talerne ved konferencen.

Foto: Coulorbox

22.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

FN's klimapanel: Økologisk landbrug er en del af løsningen for klimaet

FN's klimapanel har udgivet en ny rapport, 'Climate Change and Land', med en analyse af, hvordan fødevareproduktionens klimabelastning kan reduceres. Økologisk landbrug nævnes som et af redskaberne. Se rapportens indhold her

15.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

Økologikonference i Baltimore om klimaforandringer

Den årlige økologikonference, som organiseres af "The Organic Center" i samarbejde med "USDA", "FiBL", "ISOFAR" og "The Climate Collaborative" finder i år sted d. 11. september 2019 i Baltimore, Maryland. Konferencen fokuserer på, hvordan økologi både kan tilpasse sig vores skiftende klima og være en styrke til reducere klimaændringerne.

15.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

EURAKNOS kommer tættere på at skabe bedre adgang til landbrugsfaglig viden

EURAKNOS har gennemført mere end 65% af de interviews, som skal bidrage til at udarbejde en vidensplatform for landbrugsinnovation. Læs mere om EURAKNOS' aktiviteter i netværkets 2. nyhedsbrev.

13.08.2019 | Jordbrug og fødevarer

Præ-annoncering: "Joint Call 2019" fra SUSFOOD2 og CORE Organic Cofund

Der er behov for at ændre på vores fødevaresystemer for at opnå en mere bæredygtig fremtid. For at støtte forskning og udvikling i denne henseende, vil de to ERA-Nets SUSFOOD2 og CORE Organic Cofund udbyde en pulje til transnational forskning.

Viser resultater 71 til 80 ud af 494

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste