IFOAM EU fejrer ti års jubilæum med store, overordnede debatter

IFOAM EU fejrer ti års jubilæum for sin første europæisk økologikongres, som blev afholdt i 2006. Den tiende finder sted i Holland fra den 4. til den 10 april. Temaet er økologi som drivkraft for grundlæggende ændringer i fødevaresektoren og landbruget.

Fremtidens fødevaresystemer og økologi som svar på landbrugets udfordringer er to af de overordnede temaer, som  IFOAM EU sætter på dagsorden ved sin 10. kongres i april 2016.

IFOAM EU indbyder deltagerne på sin 10. kongres til at diskutere, hvordan økologiske og agro-økologiske systemer i praksis vil kunne fungere som fremtidens fødevaresystemer, og hvordan den økologiske sektor kan bidrage til en udvikling af EUs landbrugspolitik, der for alvor forholder sig til de politiske, miljømæssige og samfundsmæssige udfordringer, Europa står over for.  

Kongressen skal arbejde videre med at udvikle IFOAMS EU vision 2030 – en proces, der blev sat i gang på den 9. IFOAM EU kongres i Letland i 2015.

IFOAM EUs mål er at udvikle praktisk orienterede, langsigtede strategier for den økologiske udvikling i Europa, og at påvirke den politiske og markedsmæssige udvikling i EU, som er afgørende for omstillingen af fødevare- og landbrugssektoren både på kort og mellemlangt sigt. 


 

Registrering her

Læs mere om kongressen 

Se programmet