Nyheder

10.05.2015 | Arrangement

Deadline for tilmelding til ICOAS: 31. Maj 2015

I oktober afholdes det internationale forskningsarrangement International Conference on Organic Agriculture Sciences (ICOAS) i Bratislava, Slovakiet. Tilmeld dig allerede nu.

Fiskeyngel. Foto: Optifish

08.05.2015 | Forskning

Pereddikesyre er et trumfkort for økologiske dambrug

Pereddikesyre har vist sig at være et effektivt hjælpe stof i økologisk dambrug og samtidig skånsomt over for mennesker og miljø

07.05.2015 | Nyhedstype

Økologisk landbrug kan give bedre fødevareforsyning i fattige landområder

I anledning af “International Year of Soils” har Agriculture og Ecosystems blog, spurgt en række eksperter, om det er bedre at investere i kunstgødning end at genoprette jordbundens frugtbarhed på lang sigt i Afrika. I denne forbindelse har ICROFS Centerleder, Niels Halberg, skrevet et blogindlæg om, hvordan agro-økologiske dyrkningsmetoder kan…

07.05.2015 | Forskning

ProtecFruit præsenterede foreløbige resultater til svensk seminar

Under seminaret "Fremtidens Økologiske Produktion af Æbler i Norden" i Alnarp, præsenterede forskeren Marianne Bertelsen fra Aarhus Universitet nye metoder til at beskytte æbler mod skurv.

04.05.2015 | Arrangement

BERAS-konferencen om klimavenligt kredsløbslandbrug

Videns- og forskningsnetværket BERAS International sætter med konferencen ”Soils and the Food We Eat,” fokus på fødevareproduktionens klimabelastning den 20. maj 2015 i Järna, Sverige.

Viser resultater 11 til 15 ud af 15

Forrige 1 2