Nyheder

22.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

To ledige stillinger hos NORSØK

NORSØK søger to nye ansatte til centret. Ansøgningsfrist 10. marts.

21.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

Ny strategi for forskning og udvikling inden for økologisk jordbrug og fødevarer

ICROFS er i gang med udviklingen af en ny forsknings- og udviklingsstrategi. Inden 23. marts har du mulighed for at give input til strategien.

21.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

Skovmyrer som planteværn i danske plantager

Det er er let at flytte skovmyrer ind i æbleplantager. Gør man det, tilpasser myrerne sig deres nye omgivelser og begynder at æde træernes skadedyr.

16.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

Roden til et højt udbytte

Afgrødernes rodudvikling har en stor indvirkning på høstudbyttet. Tidlig såning, de rette sorter samt et godt sædskifte er vigtige virkemidler, der kan forbedre rodvæksten.

14.02.2017 | Konference

Få dit projekt med på årets økologikongres

ØKOLOGIKONGRES 2017: Der arbejdes lige nu på programmet til dette års økologikongres, der finder sted i november. Kongressens arbejdsgruppe inviterer alle relevante faglige projekter – store som små – til at bidrage til kongressen. Har du et projekt, der kan gøre kongressen endnu mere interessant og vedkommende, så se mere her. Deadline 14. marts…

13.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

Danskere har verdensrekorden i økologi

Forbrugere verden over køber mere økologi end nogensinde før - og det er fortsat danskerne, der tager VM-titlen. Det viser en ny international rapport fra forskningscentret FiBl, der udkommer som optakt til BioFach.

09.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

Viden om mælkens fedtsyreindhold giver nye muligheder

Dataanalyser af godt 3,5 millioner mælkeprøver fra ydelseskontrollen viser, at det er muligt at påvirke sammensætning af mælkefedtet gennem avl. Det giver nye muligheder for at skabe merværdi på mejeriprodukter.

09.02.2017 | Møde

OK-Net Arable – hvilke online værktøjer er nyttige for landmænd i Europa?

Der var værdifulde input fra europæiske landmænd om nytten og brugen af de forskellige onlineværktøjer, der udvikles i projektet OK-Net Arable, da der for nylig var projektmøde i Italien.

01.02.2017 | Forskning

Masser af viden om de dybe rødder graves frem i den kommende vækstsæson

Deep Frontier projektet kigger på afgrødernes muligheder for at udnytte rodvækst i de dybe jordlag. Projektet har nu fået etableret de nødvendige faciliteter, herunder de fire meter høje rodtårne og markparcellerne i Deep Root Lab. Forsøgene går nu for alvor i gang i den kommende vækstsæson.

01.02.2017 | Jordbrug og fødevarer

EU-Kommissionen: Ekspertgruppe til rådgivning om økologisk fødevareproduktion (EGTOP)

Kommissionen har brug for uafhængige eksperter til at vurdere forskellige videnskabelige og teknologiske aspekter for at kunne udvikle og evaluere lovgivningen for økologisk produktion. Ansøgningsfristen er den 13. februar 2017.

Viser resultater 81 til 90 ud af 308

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste