Arrangementer

tir 25 sep
09:00-17:00 | Wien
Den 12. "European Organic Congress"
D. 25-26. september afholdes d. 12 europæiske øko-kongres, hvor hovedelementerne i Europas fødevare- og landbrugspolitik bliver diskuteret.
tor 27 sep
09:00-17:00 | Sakskøbing
Dansk Bioøkonomi Konference 2018
Kom og hør om plantefars, insektproduktion, kobling mellem el og bioøkonomi, nye rammebetingelser for biogas og om anbefalinger fra det Nationale Bioøkonomipanel samt mange andre af de mest spændende aktiviteter fra bioøkonomiens vækstlag.
man 01 okt
09:00-15:30 | AU Foulum
WORKSHOP KULSTOFBINDING PÅ KVÆGBRUG – MÅLING OG TILTAG
Kvægbrugets klimapåvirkning er til diskussion mange steder, og et af spørgsmålene er, i hvor høj grad kulstofbalancen i jorden ved fx mere græs i sædskiftet, kan kompensere for metanudslippet fra dyrenes fordøjelse og gødning. På workshoppen bliver det muligt at få en status og give input til, hvordan disse spørgsmål bedst integreres i rådgivningen til kvægbrugene.
man 05 nov
00:00-16:00 | Cameroon, Afrika
Den 4. "African Organic Conference"
"The African Organic Conference (AOC)" er et ArfrONet (African Organic Network) initiativ. Konferencen afholdes hvert tredje år og fungerer som en stakeholderplatform for viden-, erfarings-, og holdningsudveksling inden for en lang række emner, som vedrører økologisk landbrug. Konferencen henvender sig til landmænd, forskere, undervisere, forbrugere, politikere m.fl.