EU-Kommissionen: Ekspertgruppe til rådgivning om økologisk fødevareproduktion (EGTOP)

Kommissionen har brug for uafhængige eksperter til at vurdere forskellige videnskabelige og teknologiske aspekter for at kunne udvikle og evaluere lovgivningen for økologisk produktion. Ansøgningsfristen er den 13. februar 2017.

Der vil typisk være tale om vurderinger af produkter til anvendelse i den økologiske produktion igennem hele kæden (f.eks. produkter til plantebeskyttelse, jordforbedring eller gødning, foder, og tilsætningsstoffer til fødevarer og foder, akvakultur, GMO, aromastoffer etc.), men der kan også være tale om vurderinger af andre tekniske spørgsmål i forhold til den økologiske produktionsmetode.

Kommissionen vil vurdere kandidaternes egnethed, dels som kandidater til en permanent ekspertgruppe, og dels til en større pulje af eksperter, som Kommissionen kan trække på i mere specialiserede spørgsmål.

Find oplysninger og ansøgningsskema her

Ansøgningsfrist 13. februar 2017.