Økologi-Kongres 2015 har åbnet for tilmelding

Der er nu åbnet for tilmelding til Økologi-Kongres 2015, som den 25. og 26. november byder på 100 foredrag og oplæg om økologiens succes og udfordringer. ICROFS er medarrangør til det store arrangement

05.10.2015 | Ulla Skovsbøl

”Succes og udfordringer” er titlen på økologikongres 2015, som over to dage i november byder på 100 foredrag og oplæg fra forskere, rådgivere, landmænd og andre økologi-eksperter.

”Økologi-Kongres 2015 vil hylde successen men samtidig tage fat på de udfordringer, som også trænger sig på, forklarer projektleder for kongressen specialkonsulent Tomas Brødsgaard Fibiger Nørfelt, SEGES Økologi.

Økologiens succes er åbenlys: Aldrig har der været efterspurgt, solgt og eksporteret så mange økologiske fødevarer som nu. Intet andet land har så stort et salg af økologiske varer per indbygger, tallet er stigende, og den økologiske sektor bidrager positivt til samfundsgoderne.

Alligevel er der udfordringer nok at tage fat på for eksempel inden for klima og dyrevelfærd. Disse udfordringer bliver belyst bl.a. i et stort plenumseminar om økologiens samfundsværdi, som ICROFS står for på kongressens første dag.

Økologi-Kongressen bliver arrangeret et samarbejde mellem Økologisk Landsforening, SEGES Økologi, Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Landbrug og Fødevarer samt ICROFS. Det er niende gang kongressen bliver afholdt. Den henvender sig især til økologiske landmænd, men alle økologi-interesserede kan få udbytte af kongressen.

Udover det faglige program har kongressen også en udstilling, hvor maskiner, produkter, viden og resultater vises frem af førende virksomheder, organisationer, forskningsinstitutioner og landmænd.

  • Tid: Den 25. og 26. november 2015
  • Sted: Vingsted Hotel & Konferencecenter ved Vejle
  • Pris:  750 kr. for en dagsbillet - rabat ved tilmelding før den 25.10.15.
  • Tilmelding på kongressens hjemmeside frem til den 15. november 2015

Yderligere information:
omas Brødsgaard Fibiger Nørfelt, SEGES Økologi, tlf. 87 40 54 94, mobil 40 46 92 46, e-mail tfn@seges.dk eller Ulla Skovsbøl, ICORFS, ulla.skovsbol@icrofs.dk

Nyhedstype
Tags: Økologikongres 2015