Nyheder

21.02.2019 | Jordbrug og fødevarer

Arrangement: GRÆSPROTEIN – SKAL DET ERSTATTE SOJA?

Torsdag den 14. marts præsenteres de foreløbige resultater fra projekt SuperGrassPork, og der bliver serveret smagsprøver af kød fra forsøgsgrise, der har fået forskellige mængder græsprotein i foderet.

21.02.2019 | Jordbrug og fødevarer

Nu skal græsproteinet stå sin prøve i svinestalden

I disse uger er en gruppe forskere i færd med at undersøge, om det er muligt at udskifte traditionelle proteinkilder med protein fra kløvergræs i foderet til økologiske grise. Og de er optimistiske.

20.02.2019 | Jordbrug og fødevarer

29,5 mio. kroner til økologisk forskning og udvikling

GUDP åbner nu for ansøgninger til en pulje på 29,5 mio. kr. øremærket til forskning og udvikling, som kan gøre økologisk landbrug og fødevareproduktion mere miljø- og klimavenlig, fremme recirkulering og forbedre næringsstofforsyningen.

19.02.2019 | Jordbrug og fødevarer

DoubleCrop: Åbent avlermøde d. 5. marts 2019 på Forskningscenter Årslev

Få sidste nyt fra forskningen i plantebaseret gødning, efterafgrøder og dyrkningssystemer i øko-grøntsager. Arrangementet foregår på Forskningscenter AU-Årslev, Kirstinebjergvej 10, 5792 Årslev.

07.02.2019 | Jordbrug og fødevarer

Kom med ideer til Økologi-Kongres 2019

Kongressen er en enestående mulighed for at møde folk fra den økologiske sektor på tværs af faggrænser og for at blive udfordret og inspireret. Netop nu har du mulighed for at byde ind med ideer til kongressens temaer.